Elektrische kachels of bio-ethanol

Xaralyn

Bio-ethanol haarden zijn haarden zonder rookkanaal. Deze kunnen zonder probleem snel en eenvoudig geplaatst en verplaatst worden.

Electric Fire Places zijn haarden met een weinig warmtefunctie, ze kunnen ook zonder verwarming met alleen het vlambeeld gebruikt worden. Sommige haarden zijn uitgevoerd met een thermostaat, afstandbediening en/of regelbare vlammen.

Bio Flame Fire Places is een combinatie van een openhaard zonder rookkanaal met een keramische brander die brand op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof

Dimplex

De sfeerhaarden van dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door illusie van levensecht vuur te creƫren. Van boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

 Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam zoals de Opti-V-, Optiflame- en de Opti-myst-techniek.

Elektrische sfeerhaarden kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst. Een netstroomaansluiting is meestal voldoende en een rookgasafvoer is overbodig. De werking is comfortabel, eenvoudig, veilig en duurzaam.

Genieten van haardvuur is dichterbij dan u misschien denkt. Laat u aangenaam verrassen door het levensechte vlammenspel van een Dimplex sfeerhaard.