Planika bio-ethanol haard

VEILIGSTE TECHNOLOGIE

Met onze intelligente bio-ethanolhaarden kunnen de vlammen in de muur worden gebouwd, een meubelstuk, ze kunnen van alle kanten open zijn. Kies voor een ethanolhaard binnenshuis die een veelzijdige oplossing is voor onbeperkte opstellingsmogelijkheden. Ethanolhaarden zijn eenvoudig te installeren en te beheersen.

Insert-type bio-ethanol haarden zijn een oplossing voor het ontwikkelen van de meest creatieve visies op het vuur in interieurs. U bepaalt zelf of u een bio-ethanol haard in de muur of een meubelstuk wilt bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een modern en fascinerend project dat nooit onopgemerkt zal blijven.

Volledig open bio-ethanolhaarden kunnen vrij worden gerangschikt, zelfs in het midden van de kamer. U kunt ook de lengte aanpassen of verschillende modules samenvoegen. U heeft de keuze uit een FLA3/FLA3+ brander of PRIME brander.

ULTRA EENVOUDIGE OPLOSSING

Ethanolhaarden in behuizingen bieden elegantie en warmte aan allerlei soorten ruimtes. Deze kant-en-klare inbouwinzet is een oplossing die ontwerpflexibiliteit biedt, omdat de behuizingen verkrijgbaar zijn in verschillende weergaveopties. Bio-ethanolhaarden zijn voorzien van emissievrije technologie, wat betekent dat ze geen schoorsteen nodig hebben. De standaard behuizing kan worden voorzien van een dik frame, wat een sterke finishing touch kan worden voor uw bio-ethanol haard.

Het kiezen van een bio-ethanol haard met een speciale behuizing biedt de gemakkelijkste installatie in de muur. De afmetingen van de behuizing zullen zeker geschikt zijn en de materialen zullen zeker voldoen aan de relevante veiligheidsnormen. De universele uitstraling van de biohaard past in de rest van het interieurontwerp, ongeacht de stijl.

TAFELBLAD BIO-ETHANOL BRANDEN

BINNEN & BUITEN

Tafelblad ethanol haarden zijn een perfecte aanvulling voor elke tuin, patio of tuin, het brengen van een unieke sfeer tijdens lange avonden. Het kleine formaat en de draagbare vorm maken onze bio-ethanol haarden universeel en gemakkelijk in gebruik. Met onze gepatenteerde Commerce-technologie kunt u vertrouwen op onze belofte dat ze de veiligste tabletop ethanoloplossing op de markt zijn.

Het maakt niet uit of u een tuinfeest of een luie middag met een kopje koffie plant, de kleine bio-ethanolhaard op tafel voegt een vleugje elegantie toe aan het evenement en maakt de vrije tijd aangenamer. Ethanolhaarden kunnen eenvoudig op een tafelblad worden geplaatst in plaats van traditionele kaarsen.

De bio-ethanolhaarden op tafelblad maken gebruik van de Commerce-technologie - de binnenkant is gevuld met zeer absorberende keramische vezels om de Fanola® brandstof binnen te houden en lekken en morsen te voorkomen, zelfs wanneer ze worden omgeduwd.

Meer info kan u vinden op de site Modern Fireplaces | Planikafires