Pelletkachel

Technologie tot uw dienst!

Wij hebben in ons assortiment zowel kachels, inzet- als inbouwhaarden. Allemaal voorzien van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening of via de smartphone. Wij verdelen volgende merken: MCZ, Red en Rika.

Naverkoopsdienst is voor ons een belangrijke sleutel naar een tevreden klant. Eveneens voor een onderhoud of reiniging van het rookkanaal kunt u bij ons terecht.

Verdeler van pellets van het merk Badger en Xylets, din plus en EN-plus A1 gekeurd.

In afhaling of aan huis geleverd (mits transportkosten).

Verschillende uitvoeringen:

AIR:
De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant of bovenkant uit. Ideaal wanneer de kachel 1 ruimte moet verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen.

COMFORT AIR:
Dit systeem kan warme lucht transporteren over maximaal 8m via een kanalisatie van amper 60mm.
Daarenboven kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer worden gepositioneerd.
Via de afstandsbediening controleert U zeer gemakkelijk de warmte die naar de verschillende ruimtes moet worden gestuurd.

HYDRO:
Deze toestellen produceren warme lucht en warm water om aan te sluiten op het centrale verwarmingsysteem.
Deze zijn volledig uitgerust, en zijn voorzien van veiligheidskleppen, expantievat, waterpomp, enz...

COMBI HOUT/PELLETS: (RIKA of ADURO)
De combikachel INDUO heeft het in zich: hout en pellets, comfort en zuinigheid, warmte en behaaglijkheid. De INDUO is een houtkachel en een pelletkachel in één en kan afwisselend worden gestookt met hout en pellets. Een sensor herkent automatisch met welke brandstof hij wordt gevoed en regelt via Rikatronic³ zelfstandig de luchttoevoer.

Innovatie en comfort verenigd in één kachel
Een bijzondere eigenschap van de combikachel INDUO is de gebruiksvriendelijke regeling met behulp van een aanraakscherm met groot bedieningspaneel. Met de eenvoudige menu-gestuurde bediening kan de kachel met overtuigend gemak worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. De combikachel INDUO verspreidt zowel bij de verbranding van pellets als de verbranding van houtblokken weldadige warmte en comfort - en daar hoeft u bijna niets voor te doen. Hij combineert moderne pellettechniek met romantisch houtvuur in één kachel. De combikachel INDUO van de Oostenrijkse kachelbouwer RIKA is op dit moment de grootste innovatie op het gebied van verwarmingstechniek.

Merken: MCZ/Rika