Historiek

Heel lang geleden (+/- 70 jaar) begonnen mijn grootouders Decamps Albert en Wiske (Marie Louise Denayer) een kachelwinkel in het centrum van Halle, gelegen op de Ninoofsesteenweg 21. Negen jaar later verhuisden ze naar de nummer 10 schuin over. Na ongeveer 24 jaar de winkel te hebben gedaan, lieten ze de zaak over aan Francois Devos en zijn echtgenoot Mariette. 25 jaar later stopten zij hun activiteit en stond het gebouw te koop.

Toen wij vertelden aan mijn grootouders, dat wij de zaak wilden voortzetten, waren ze ongelooflijk gelukkig. Na een paar jaartjes goed door te werken onder ons twee, kwam Benjo en daarna Ilse ons bijstaan in ons werk.

Al snel werd de winkel te klein in het centrum en besloten we een nieuwe winkel te bouwen op de Alsembergsesteenweg te Buizingen. Op 1 mei 2005 gingen de deuren open van onze nieuwe toonzaal te Buizingen.

Ondertussen is de zaak gegroeid en hebben we 15 medewerkers in ons team om onze klanten te dienen. Intussen, 30 jaar later na onze eigen start, hebben wij besloten om de fakkel door te geven.

Davy en Jurgen die reeds 13 jaar werkzaam zijn binnen het bedrijf, gaan dit met dezelfde passie verder zetten.

Op 1 juli 2019 wacht ons een nieuwe uitdaging.

Wij danken al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen en hopen dat ze nog jarenlang het vertrouwen blijven behouden in onze firma.

Met heel veel respect voor mijn grootouders, onze medewerkers en voor Jurgen en Davy die deze nieuwe uitdaging aangaan.

SofieWerkwijze

Allereerst raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze toonzaal. Daar kunt u inspiratie opdoen voor uw project. Onze toonzaal is steeds voorzien van de nieuwste modellen, ongeveer 150 modellen.

Samen bekijken we uw wensen en zoeken naar de ideale oplossing voor bij u thuis. Indien geen plannen van de woning beschikbaar zijn, komt Frank de situatie ter plaatse bekijken.

Vervolgens zet ons ontwerpteam ( Barbara en Tom ) deze gegevens om tot een ontwerp. Wij brengen u telefonisch op de hoogte wanneer uw ontwerp en offerte afgewerkt zijn. Daarna bespreken we samen in de winkel uw gedetailleerde offerte.

Eens de offerte is goedgekeurd, wordt dit in de planning opgenomen. U weet dus onmiddellijk de datum van uitvoering. Wij houden ons strikt aan onze planning. Er wordt een voorschotfactuur verzonden van 30%.

Er wordt eventueel nog een definitieve opmeting gedaan en de grootte van het rookkanaal wordt nog nagemeten.

De bestellingen worden gedaan en de goederen worden gestockeerd in ons magazijn.

De dag van de afspraak staan wij aan uw deur.

Wij verzenden de totaalfactuur pas nĂ  afwerking!