NIEUWS

NIEUWS

Vandaag, 28 juni 2019, geven wij de fakkel door aan Jurgen en Davy. Dit na 31 jaar lief en leed tussen onze kachels. Wij bedanken jullie als klanten voor het vertrouwen die jullie ons gaven. Uiteraard bedanken wij onze medewerkers voor hun jarenlange inzet, om de zaak te laten groeien tot wat ze vandaag is. Frank en Sofie

Lees meer
ONTWERP

ONTWERP

Samen bekijken we uw wensen en zoeken naar de ideale oplossing voor bij u thuis. Indien geen plannen van de woning zijn, komt Frank de situatie ter plaatse bekijken.

Lees meer
REALISATIES

REALISATIES

Bekijk hier enkele van onze realisaties. Indien u ons wilt bereiken, kan dat via onze contactpagina.


Lees meer
NAVERKOOP

NAVERKOOP

Een regelmatig onderhoud van uw kachel is van groot belang. Niet alleen voor de werking maar ook voor de levensduur van uw kachel.

Lees meer

Historie

Historiek

Heel lang geleden (+/- 70 jaar) begonnen mijn grootouders Decamps Albert en Wiske (Marie Louise Denayer) een kachelwinkel in het centrum van Halle, gelegen op de Ninoofsesteenweg 21. Negen jaar later verhuisden ze naar de nummer 10 schuin over. Na ongeveer 24 jaar de winkel te hebben gedaan, lieten ze de zaak over aan Francois Devos en zijn echtgenoot Mariette. 25 jaar later stopten zij hun activiteit en stond het gebouw te koop.

Toen wij vertelden aan mijn grootouders, dat wij de zaak wilden voortzetten, waren ze ongelooflijk gelukkig.
Na een paar jaartjes goed door te werken onder ons twee, kwam Benjo en daarna Ilse ons bijstaan in ons werk.
Al snel werd de winkel te klein in het centrum en besloten we een nieuwe winkel te bouwen op de Alsembergsesteenweg te Buizingen.

Op 1 mei 2005 gingen de deuren open van onze nieuwe toonzaal te Buizingen. Ondertussen is de zaak gegroeid en hebben we 15 medewerkers in ons team om onze klanten te dienen. Intussen, 30 jaar later na onze eigen start, hebben wij besloten om de fakkel door te geven. Davy en Jurgen die reeds 13 jaar werkzaam zijn binnen het bedrijf, gaan dit met dezelfde passie verder zetten. Op 1 juli 2019 wacht ons een nieuwe uitdaging.

Wij danken al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen en hopen dat ze nog jarenlang het vertrouwen blijven behouden in onze firma.

Met heel veel respect voor mijn grootouders, onze medewerkers en voor Jurgen en Davy die deze nieuwe uitdaging aangaan.

Sofie