Dimplex

De sfeerhaarden van dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door illusie van levensecht vuur te creëren. Van boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

 Dimplex is toonaangevend in elektrische sfeervuren en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam zoals de Opti-V-, Optiflame-, Revillusion en de Opti-myst-techniek.

Elektrische sfeerhaarden kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst. Een netstroomaansluiting is meestal voldoende en een rookgasafvoer is overbodig. De werking is comfortabel, eenvoudig, veilig en duurzaam.

Genieten van haardvuur is dichterbij dan u misschien denkt. Laat u aangenaam verrassen door het levensechte vlammenspel van een Dimplex sfeerhaard.

Meer info kan u vinden op de site Dimplex elektrische sfeerhaarden.

Faber

Een elektrische haard van Faber geeft het warme gevoel van vuur en sfeer, maar dan zonder uitstoot of verbranding. Met een even uniek als fascinerend vuurbeeld van vrij wervelende vlammen die ontstaan uit een koudwaternevel en energiezuinig LED-licht. Voor de liefhebber die geen gas- of houthaard (meer) wenst. En een ideale oplossing waar een traditionele gas- of houthaard technisch niet haalbaar, of zelfs of onwenselijk is, zoals in binnensteden, in hoogbouw of ruimtes zonder vaste gasaansluiting, dus vrijwel overal. Faber biedt ruime keuze uit twee modelseries, met verschillende uitvoeringen, afmetingen, opties en decoratiemogelijkheden. Zo is er voor iedere stijl een passende elektrische Faber haard. Voor een een volwaardig alternatief, om eindeloos en zorgeloos van te genieten.

De e-MatriX-serie

Duurzaam wonen en bewust leven; dat zijn actuele thema’s. De e-MatriX bewijst dat je niet hoeft af te zien van de fijne sfeer van een haard. Want met deze elektrische uitvoering van de Faber MatriX breng je de warmte van een haard in huis, maar dan zónder gasaansluiting of rookgasafvoer. Stijlvol, sfeervol én toekomstbestendig. De elektrische e-MatriX-serie betovert met een overtuigend royaal vuurbeeld van vrij rondwervelende koudwaternevel en energiezuinige (LED-)verlichting. De krachtige bijverwarming straalt desgewenst aangename warmte naar je toe. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. Precies wat je verwacht van een echt haardvuur, maar dan zonder de traditionele beperkingen. Zelfs de bediening is het toppunt van comfort: met afstandsbediening of een handige app op je eigen smartphone of tablet. Dankzij een grote variatie uitvoeringen en afmetingen is e-MatriX haard ruimschoots af te stemmen op interieurontwerp en persoonlijke smaak.

Meer info kan u vinden op de site De elektrische haarden van Faber